Bende genelde pes okumaya meyilli biri olarak nasıl göze battığını bilemiyorum henüz.
Gitardaki parmak kaymaları esnasında ki sesler her zaman beni rahatsız ediyor, başka birşey yok zaten.
Benim gibi tembel olmaktan sa parmak seslerinin ötesinde kusurlar bile olacaksa olsun, üretmeye devam.
HUAWEI CAN-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abdulcelil sağol yorum için. Pes ton'u bende çok seviyorum ama bunda oktavına rahat çıkmak için çok pes oldu oda ses dengesi olarakta yüksek olduğundan bir müddet sonra rahatsız edebilir dinleyeni diye düşünüyorum bende.
tel cızlamalarına gelince hem kayıt esnasında hemde mix esnasında minumuma düşürme imkanı var aslında fakat sonuç olarak düşüncem bir miktar duyulmalı bu cızlamalar.
İNETL PC, CUBASE 8 ELEMENTS, FLUID AUDİO FX8, RME FAİRFACE UCX, sE 2200 aII, PRODİPE TT1, JZ V11, DT 770 PRO, KEYSTATİON 49ES.
Selam hocam bende bu işlerde çok yeniyim , kaydınızı dinledim ; bence tek düzelik ve altyapının daha geri planda olması bir sorun olmamış , hatta daha güzel olmuş diyebilirim , bağlama ve sesinizdeki canlılık içtenlik netlik ön planda , şarkı içine alıyor ve dinleniyor , en öneml şey içtenlik ve doğallık bence, sadece kicki hafif yumuşatsanız olur diye düşünüyorum .
İNETL PC, CUBASE 8 ELEMENTS, FLUID AUDİO FX8, RME FAİRFACE UCX, sE 2200 aII, PRODİPE TT1, JZ V11, DT 770 PRO, KEYSTATİON 49ES.
Arkadaşlar selamlar, artık günlerce uğraşmayıp canlı kayıtlar almaya başladım, hücum kayıt şeklinde sonradan üzerine birkaç eklemeler yaptım, metronomsuz olduğundan biraz sıkıntı oldu. Son zamanlarda gitar işine iyce kafa yormaya başladım ve devam ediyorum umarım çok kötü olmamıştır
Merhaba arkadaşlar, sanırım bu kez gerçekten ara vermiş oldum. Uzun zamandır eşim istiyordu bu türküyü, benimde tekrar müzik yapma fırsatımı ortaya çıkardı. Çok değişiklik olduğunu sanmıyorum ama yinede paylaşmak istedim. Ayrıca Mehmet Uzunosmanoğlu abime teşekkür ederim, yaptığımız konuşma ile müzikten uzaklaşmama engel oldu sağol mehmet abi.
Saygılar sevgiler.