Güzel özellikler gelmiş görünüyor. Pro eyidir, hoştur ama BENENA![]()
Evet uğur hocam Elements için araştırmacı kişiliğini kullanırsan çok hoş olurBu işlerin ustası sensin
Saygılar,
Tezcan
Arkadaşlar elements 8'in extender'ı çıktı burada bahsetmeye çekindimhem lisans fulleniyor, hem de kanal sınırlaması kaldırılıyor bu yama ile, send kısmına pan müdahalesi de mevcut. Bence bi vstclub'a göz atın
bu arada eklements 9'u almak isteyen arkadaşlar:
le-ai sürümü ücretsiz yükleyin,
sonra satın alırken le-ai'den upgrade seçeneğini kullanın,
bu şekilde 50 euro'ya düşüyor fiyat.
Konu ugur86 tarafından (08 Aralık 2016 Saat 14:20 ) değiştirilmiştir.
UAD Apollo8 / WARM Audio WA87 / Rode NT5 St. / Dynaudio bm6a / Yamaha NS10m / ATH m20x & DT770
İNETL PC, CUBASE 8 ELEMENTS, FLUID AUDİO FX8, RME FAİRFACE UCX, sE 2200 aII, PRODİPE TT1, JZ V11, DT 770 PRO, KEYSTATİON 49ES.
Vstclupta' ki dosya şifre istiyor ama siz nasıl yaptınız detaylı anlatabilir misiniz ? Cubase 8 elementi silmemize gerek var mı kurmadan önce ?
[I]prodipe pro 5 / roland quad capture 55 / isa one preamp /rode nt 1-A / CUBASE 5 / Fender/ planet waves kablo[/I]
O dosyanın şifresi vstclub'ın adres ismi olması lazım, orda not defteri dosyası var, adımları harfiyen uygularsanız sorunsuz çalışıyor, detay veremiyorum daha fazla.
UAD Apollo8 / WARM Audio WA87 / Rode NT5 St. / Dynaudio bm6a / Yamaha NS10m / ATH m20x & DT770
indirdiğiniz 2 adet exe dosyasını direk kurun o kadar. ben öyle yaptım gün sayısını dahi ikaz vermeden tüm özellikleri aktif şekilde açıldı.
İNETL PC, CUBASE 8 ELEMENTS, FLUID AUDİO FX8, RME FAİRFACE UCX, sE 2200 aII, PRODİPE TT1, JZ V11, DT 770 PRO, KEYSTATİON 49ES.
Hocam demo'yu kurarken tarih uzattığınız için öyle sorunsuz olabilir, yoksa tarihi ileri almadan ve paketteki elicenser extender'ı kurmadan sadece elements extender'ı kurarsanız 30 gün sonra lisans hatası verir. yani info dosyasında belirtilen sıra atlanmadan temiz kurulum yapılmalı.
Bu arada konu alakasız bir yere geldi, cubase 9 için söylenecek sözü olan arkadaş başlıktan devam edebilir![]()